Årets första korvgrillning !

2 kommentarer
(null)

Dagens lunch fick bli årets första grillning i solen. Och det var inte fy skam. När vi fick igång engångsgrillen det vill säga. Varken jag eller sambon är några direkta scouter. Eller eldmakare. Så att få igång en engångsgrill från 2012 var som att gnugga två träpinnar. Eller slå med flinta. Men till slut fick vi fjutt på skiten. Och tur var väl det. För vi alla var vid det här laget så hungriga och griniga att det nästan höll på att i donken drive through.
Men som tur var så fick vi avsluta årets påskhelg med lite vårkänsla. Och med stelfrusna fötter. Men det hör väl till. 

Nåt som är ganska spännande är att jaga en liten minimänniska med isklumpar till fötter. Man springer liksom lika otaktiskt och klumpigt som den man jagar.

(null)

Dagens lunch blev alltså grillad chorizo, peperoni, ost och bacon samt hotdog. Det här med att välja nåt är inte sambons starka sida. Speciellt inte när han är hungrig. Varken korvbröd eller röror var hemlagat då detta blev lite spontant. Och när sambon fick ett sådant infall som att gå ut och grilla i nästintill nollgradigt så ifrågasätter man inte vad som skall ätas. Eller ställer sig i köket och lagar röror. Då åker man bara till närmsta affär och handlar färdigt. 

(null)

Dagens lunch tips blir dock grillad korv! Valfri. Du har ju lite tips och inspiration här ovan. Samt att testa coleslaw från Rydbergs. Och gurkmajo. Korven blir supergod oavsett om du äter ungens Dennis hotdog eller en grillad chorizo. 

(null)


Hoppas ni alla haft en fin dag i solen. 
 
1 Pervin:

skriven

Blir aldrig fel med att grilla korv! Mumms!

Svar: Eller hur?! Mer sånt i vår! Och sommar. Med underställ !
Sannas Kitchen Stories

2 Linda:

skriven

Men åh vad härligt med lite grillning! Det in vi väl ta och göra i parken nån dag? Har för mig att dom tänder grillen i Bandängen varje dag 👌

Svar: Ja absolut! Vi inväntar lite mer värme bara så kör vi! ✌🏻
Sannas Kitchen Stories