Vanilj- & hallonmilkshake - sockerfri

2 kommentarer
(null)Tror minsann att sambon har lite ont i håret idag. Och lite tröttare än han ville visa i morse. Lite trötta grusiga ögon sådär. Han skyller på pollen. Jag säger baksmälla. 

Han kom hem utan spruckna byxor och glad i hågen så man får väl lov att säga att de haft en riktigt lyckad kväll. Så lite ont i hårfästet kan han nog leva med. Jag lever på klippet som lades ut på Facebook. Där han ser ut som Bruce Springsteen sjungandes karaoke. På vad det ser ut som, blodigt allvar. Med underläppen långt indragen bak i huvudet. Han är charmig han min sambo. Och bjussar på sig själv gör han verkligen. Jag är dock glad att det inte blev några akrobatiska uppvisningar med spruckna brallor och stukade kroppsdelar. För han kan han, min sambo.

Vid 11 tiden envisades han om att dottern måste sova sin förmiddags nap. Som hon alltid gör trotsade han. Hon har aldrig sovit  på förmiddagen. Eller jo. För typ 1 år sedan. Numer sover hon på sin höjd någon timme på eftermiddagen. På bra dagar. Om hon inte tokvägrar.  På mindre bra dagar. De bra dagarna blir alltmer sällsynta. 

Hur som. De gick för att sova. Jag önskade sambon lycka till och satte mig på balkongen. Inte långt därefter kom hon knatandes. Så vi lät sambon vila lite och gick och gjorde milkshake istället. Sockerfri givetvis. Som avnjöts på balkongen. I 3 minuter. Innan dottern kladdade ned hela sig. Och soffan. 

(null)

Vanilj- & hallonmilkshake - sockerfri

2 glas i vanlig storlek

1 fryst banan i bitar. Behåll skalet på när du fryser ned bananen och tänk på att den måste ha varit fryst i minst en timme.
1 dl frusna hallon
1 nypa vaniljpulver 
1-2 tsk flytande honung
Valfri mjölk. Vi hade i 2.5 dl men Mängden beror på vilken konsistens man önskar.

Släng i allt förutom mjölken i en mixer, matberedare, blender eller vad du nu än har.

Mixa tills allt är i små bitar. Tillsätt lite mjölk i taget tills du har önskad konsistens. Häll upp i ett glas, toppa med lite hallon om du vill. Släng i ett sugrör och njut i solen. Eller i soffan. Eller vart du än vill.

(null)

(null)


 
1 Pervin:

skriven

Haha härligt att han kom hem hel 😂😂

Svar: Men eller hur?! 😂
Sannas Kitchen Stories

2 Linda:

skriven

Hahahahaaaa jag dör vad roligt! Tröttmössa! Lika trött som nån annan som somnade lutandes framåt i vagnen 20 över 10 igår? 😂😂