En sån där dag

2 kommentarer
(null)


Jösses, den här dagen gick på typ 5 minuter. Den spenderades i mitt barndomshem där vi rensade och packade ihop hela bohaget. Min pappa ska flytta inom kort och det var dags att gå igenom all skit som jag samlat på mig under 20 års tid. Alltså jag är inte 20. I wish! Men när jag flyttade hemifrån så liksom lämnade jag allt där. Och började om från början med att samla på mig ny skit här.  Bra att inte ha alla äpplen i en och samma korg så att säga.

Det blev ett par vändor till återvinningsstationen. Min pappa ville absolut inte ha med min gamla tjock tv av någon anledning. Eller mina gamla VHS filmer. Japp. Jag är så gammal. Jag var med om VHS kassettbanden. Även hyrfilm eran. Och har en låda full av Backstreet boys cd skivor och VHS band. Förlåt. Hade. Dem är rest in peperoni. I brändbart. 

Vi kom hem senare än planerat. Ha! Som om det skulle vara något ovanligt. Så vi kom snarare hem som planerat. Det vill säga alltför sent. Helt slutkörda. Det tar på krafterna att spendera tid på en återvinningsstation. Det är som hela havet stormar. Eller att släppa lös ungar i en godisbutik. Fast det är vuxna som springer runt som yra höns med packar av skit. Och frågar vad som ingår i brändbart. Eller om glas och porslin är samma sak. Sedan har vi veteranerna. Dem som varit med länge. Som sitter kvar i sina bilar med nedvevade rutor och röker. Och suckar. Och svär över alla förvirrade amatörer som åker till återvinningen en lördag. 

Det blev rester till middag. Fanns inte en chans att jag skulle ställa mig och laga mat kl 21 på kvällen. Jag är dock matansvarig. Sambon fick natta dottern. Han drog det kortaste strået skulle jag vilja säga. Jag behövde bara micra. Han fick hela ritualen med blöjbyte, tandborstning, pyjamaspåklädning och nattning. 
Jag fick värma upp soffan. Och påbörja det här blogginlägget.

Nu blir det bråk om vad vi ska glo på. Till det blir det linschips. Det är ett hett tips! Estrellas linschips! Sour cream and onion. Eller dill. Satan vad goda dem är. Och det är 40 hela procent mindre fett i. Det ni. Så efter chipsen blir det cookie dough ice cream. Nu när jag ändå sparat in de där 40 procent fettet. 

Hoppas ni alla har en mysig lördagkväll!

 
1 Pervin:

skriven

Sånna måste jag testa 😍

2 Linda:

skriven

Linschipsen är ju så sjukt goda!