Enkel & god frukost

En kommentar
(null)
 
Nyvaken hemma hos morfar. Eller ja, dotterns morfar. Vi sitter nedsjunkna i soffan framför Greta gris. Japp. Peppa pigg har semester . Den här mamman vaknade alldeles för tidigt för att krångla med att koppla dator till TV. Så det blir Netflix för hela slanten.

Dottern äter frukost. Smörgås med ost. Ibland kan det simplaste vara det godaste. Kanske för att det är så enkelt. Speciellt för en trött och sliten mamma. 

Idag blir det att fortsätta ta betäckning från sambons magbakterier. Och tvätta. För den här mamman flydde fältet i en uppsättning kläder. Och dottern. Hon kändes viktigare att få med än extra par trosor. Hon har så hon klarar sig i alla fall.  Hon har en färdigpackad run away bag. Skötväskan. Så hon är safe. 

Vagnen lämnade vi också hemma hos oss. Så det blir massa knatande för lillchefen. Men först blir det att äta upp frukosten. 

Scrolla ned i bloggen och läs inlägget för Russin & mandelbröd. Där har ni receptet för det supergoda brödet. Sedan tog vi nåt så simpelt som färdig ost på. Ja och så smör. Gouda ost och Bregott. Kan tyvärr informera om att jag inte tillverkar min egna ost eller smör. Och den här frukosten är egentligen inte från idag. Idag äter vi samma sak fast på morfars köpte bröd. Men det är supergott det med. Men gör sig inte lika gott på bild.

Ha en fin måndag allihopa! 

 
1 Pervin:

skriven

Ska testa om det går att kommentera nu.
Det där så sjukt gott ut 😍
Hoppas A blir bra snart så ni kan få komma hem 😚