Följ mig på Bloglovin'

Kommentera
 
Jag har precis skapat ett konto på Bloglovin' då det tydligen är där alla coola bloggare hänger. För att vara helt ärlig så har jag inte riktigt fått grepp på det hela än men jag vill ju självklart synas där och skryta med mina recept och inlägg. Klicka på länken här högst upp i inlägget eller på det lilla pluset bredvid instagramikonen i den högra spalten. Tyvärr verkar det enbart gå att göra via en dator och inte mobilen. Eller surfa in på https://www.bloglovin.com sök upp mig på sannaskitchenstories och klicka på follow! 
Men lättast är väl ändå direktlänken va? 😏 
 
 
Bloglovin' ska även vara smidigt och enkelt för dig som läsare att hålla koll på de bloggar som du läser genom att prenumerera på bloggar via den plattformen. Alla nya inlägg postas där och på så vis behöver man inte gå in på respektive blogg för att se om det kommit ut något nytt. Eller scrolla i sitt instagram flöde. Ni följer väl även mig på Instagram? Om inte, sök upp mig på sannaskitchenstories och följ! 

(null)

 
 
Mitt instagramkonto uppdaterad hand i hand med bloggen. Och ibland lite extra. Så för massa god mat, sötsaker och godis i flödet så är jag din instagrambästis. På riktigt. Jag blir din bästis. Bara du följer mig. Tydligen ska man vara aktiv. Synas. Hetsa. För att komma någon vart. Jag känner mig väldigt obekväm i det. Men ingen har väl någonsin kommit någonvart genom att bara sitta på sitt arsle och känna sig bekväm? Jaha. Det har hänt? Då känner jag mig ganska så dum nu. Och generad. Jävla bloggskolan 😌🙈😇