That kind of day...

En kommentar
(null)


Idag blev en riktigt städ och röjardag i pappas nya lägenhet. Den har totalrenoveras och idag var det dags att ta bort pappen, skura och se resultatet. Och fint har det blivit. Riktigt fint.  Så fint att vi får ha dottern i koppel och plasta in möblerna när vi kommer på besök nästa gång. 

Tanken var ju att vi skulle städa ur lägenheten och sedan vidare upp till mitt gamla föräldrahem för att gå igenom mina gamla prylar. Vi hann boka av första punkten. Familjen tidsoptimist blev klara lite senare än beräknat om man säger så. 

Dottern var med. Sambon lika så. Dottern råledsnade efter 5 minuter. Lång som hon blivit så lyckades hon öppna ytterdörren och knatade tvärs över till grannen och knatade in. Tur för oss att det är pappas särbo. Grannen alltså. Smidigt det där med att bo vägg i vägg. Tyckte dottern med som sen spenderade dagen med morfars särbo. Hjälpte henne att röja till den nystädade lägenheten. Och springa fram och tillbaka mellan bostäderna. Styra och ställa som den lillchef hon är.

Middagsplanerna blev något försenade idag.
Så sena att dem får vänta tills imorn. Pizzerian låg alldeles för nära till hands. Och en flyttpizza är ju obligatoriskt i samband med en flytt. Och dagens aktivitet var ju ett steg i rätt riktning mot en flytt. Så det räknas. 

Nu har jag och dottern delat på en Hawaii. Och både jag och sambon försöker ducka den alldeles för sena nattningen. Blir väl sten, sax och påse. Jag kommer förlora. Sambon kommer få ta nattningen. Har ändå en hel vecka upp på honom. 

Titta in här lite senare för ett smarrigt recept! Lite lyx på den här lördagsmiddagen ska vi ändå få. 
 
1 Linda:

skriven

Haha lillchefen är så himla härlig hon! 😍